Welkom op de Vidak website

Dansen bij VIDAK?

Heb je altijd al willen stijldansen, ben je op zoek naar een nieuwe activiteit om te ontsnappen aan de dagelijkse stress, op zoek naar een nieuwe uitdaging of een leuke hobby voor jou en je partner? Dan is onze nieuwe lessenreeks stijldansen misschien wat je zoekt!


We starten onze nieuwe cursus met een proefles voor beginners op 19 januari 2023 om 19:00 in CC Het Bolwerk te Vilvoorde.


Met ons gevarieerd lesprogramma leer je wekelijks nieuwe dansen en figuren bij die zowel leuk als uitdagend zijn. Met veel enthousiasme leren Michel en Fabienne ons al dit leuks aan. De dansen die wij aanleren zijn de volgende, onder ballroom vallen Engelse wals, Quickstep, Tango & Weense wals, onder latin vallen Cha cha cha, Jive, Salsa en wij voegen er ook Disco (Swing) aan toe.


Plezier beleven aan het dansen vinden wij het allerbelangrijkste. Iets nieuws leren terwijl je nieuwe mensen leert kennen, iets drinkt en plezier maakt. Klinkt goed toch? En het leren stijldansen is eenvoudiger dan je zou denken!


Hoe kan je inschrijven voor de danslessen? Stuur een mail naar penningmeester@vidak.be. Of kom eens kijken op onze proefles en schrijf ter plaatse in.


Het lesgeld bedraagt 105 euro per persoon voor de 14 lessen. Het lidgeld voor een jaar bedraagt 55 euro per persoon en hiermee krijg je toegang tot alle oefenavonden. Toegang tot een oefenavond voor niet leden kost 5 euro.


Vragen? Contacteer ons dan via dans@vidak.be of 0476/69.73.59.


Misschien tot binnenkort!