Welkom op de Vidak website

Leren dansen bij VIDAK?

Dansen is de perfecte manier om zowel te sporten als plezier te beleven. Dansen is niet alleen een fijn tijdverdrijf, het is ook heel goed voor lichaam en geest. Het helpt je te ontspannen en jezelf verder te ontwikkelen.


Dus heb je altijd al willen dansen, ben je op zoek naar een nieuwe activiteit om te ontsnappen aan de dagelijkse stress, op zoek naar een nieuwe uitdaging of een leuke hobby voor jou en je (dans-)partner? Dan zijn onze nieuwe lessenreeksen misschien wat je zoekt!


Wij zijn geen dansschool, wel een dansclub. Bij ons ligt de nadruk op een plezierige en vlotte wijze aanleren van dansstijlen en figuren, het sociaal contact en dit alles onder het genot van een drankje en een leuke babbel!


Bij VIDAK kan je kiezen voor Argentijnse Tango of Ballroom en Latin.


Argentijnse Tango

Ben je op zoek naar een ontspannende activiteit om samen met je (dans-)partner te beleven, kom dan zeker een kijkje nemen op ons gratis info-moment Argentijnse Tango dat doorgaat op 15 januari om 19:00 in CC Het Bolwerk te Vilvoorde. Je krijgt daar alle info over hoe we werken en we leren je al enkele danspasjes aan.


De lessen in de passionele dans die de Argentijnse Tango is worden gegeven door Marga Wouters. De lessen voor beginners gaan door op maandag van 20:30 tot 21:30. Zie onze kalender voor de details.


Ballroom & Latin

We starten onze nieuwe cursus met een info-moment voor beginners op 11 januari 2024 om 19:00 in CC Het Bolwerk te Vilvoorde. Je krijgt daar alle info over hoe we werken en we leren je reeds een dansfiguurtje aan.


Met ons gevarieerd lesprogramma leer je wekelijks nieuwe dansen en figuren bij die zowel leuk als uitdagend zijn. Met veel enthousiasme leren Michel en Fabienne ons al dit leuks aan.


De dansen die wij aanleren zijn de volgende, onder ballroom vallen : Engelse wals, Quickstep, Tango & Weense wals, onder latin vallen : Cha cha cha, Jive, Salsa en wij voegen er ook Disco (Swing) aan toe.


De lessen voor beginners gaan door op donderdag van 19:00 tot 20:15. Zie onze kalender voor de details.


Inschrijven?

Plezier beleven aan het dansen vinden wij het allerbelangrijkste. Iets nieuws leren terwijl je nieuwe mensen leert kennen, iets drinkt en plezier maakt. Klinkt goed toch? En het leren stijldansen is eenvoudiger dan je zou denken!


Hoe kan je inschrijven voor de danslessen? Kom eens kijken op onze info-momenten en schrijf ter plaatse in. Het lesgeld bedraagt 110 euro per persoon voor 10 Lessen Argentijnse Tango of 14 lessen Ballroom & Latin. Tot en met 15 januari kan u voor de lessen inschrijven met 5 euro korting dus 105 euro per persoon.


Het lidgeld tot eind december bedraagt 50 euro per persoon. Dit is niet verplicht, hiermee krijg je toegang tot al onze oefenavonden en diverse voordelen en kortingen voor leden. Toegang tot een oefenavond voor niet leden kost 5 euro.


Vragen? Contacteer ons dan via dans@vidak.be of 0476/69.73.59.


Misschien tot binnenkort!